Zelf een Pubquiz organiseren? Met het spelpakket van Feesy is dat een gegarandeerd succes! Deze pubquiz bestaat uit een video waarin alle spelrondes worden uitgelegd, vragen worden gesteld en antwoorden worden gegeven. Er is niet eens meer een spelleider nodig! Ideaal, toch?

Een pubquiz organiseren

Daag je vrienden, familie, bingoclub of sportvereniging uit voor een leuke, uitdagende pubquiz. Je kunt de pubquiz zelf organiseren, bij jouw thuis, op locatie óf online. De videoquiz van Feesy geeft automatisch een gezellige sfeer én er is bij dit groepsspel geen spelleider nodig. Dat betekent dat je zelf ook mee kan doen! Door de diverse spelrondes is de Pubquiz leuk voor ieder gezelschap. Scroll verder om de verschillende categorieën te ontdekken.

Zelf een Pubquiz organiseren? Download het spelpakket van Feesy hier:

 

 Voordelen

Het complete spelpakket biedt verschillende voordelen, buiten dat het je bloed, zweet en tranen én heel veel van je tijd bespaart.

 • op locatie óf online te spelen
 • geen spelleider nodig
 • compleet spelpakket; jij regelt alleen nog de drankjes
 • positieve klantbeoordelingen ☆☆☆☆☆
 • verschillende spelrondes voor ieder gezelschap

Spelrondes

Het leuke aan een Pubquiz organiseren, is dat iedereen mee kan doen. Er zijn namelijk spelrondes met verschillende categorieën. Hieronder vind je de categorieën van de Feesy Pubquiz. Welke ronde is jouw favoriet?

 1. Algemene kennis
 2. Sport
 3. Raad een lied of niet…
  [pauze]
 4. De wereld rond
 5. De T-rex show
 6. Bekende Nederlands
 7. De bioscoop
 8. De finale: Raad de emoji’s

Zelf een groepsspel organiseren?

Feesy zorgt ervoor dat iedereen zelf zorgeloos een groepsspel kan organiseren. We bieden complete, kant-en-klare spelpakketten voor Ranking The Stars (bekend van TV), Muziekbingo’s en Pubquizzen.

Benieuwd naar ons hele aanbod?