Zoek je een leuke activiteit om te doen tijdens je volgende bedrijfsuitje? En zijn jouw collega’s er niet vies van om elkaar een beetje voor de gek te houden? Ranking The Colleagues is hét groepsspel dat garant staat voor een gezellige, maar vooral hilarische avond. Het spel kun je bovendien met zo veel collega’s spelen als je wilt. Wil jij Ranking The Colleagues spelen met je collega’s, maar wil je er niet te veel tijd en moeite (lees: hoofdpijn en frustratie) in steken? Feesy helpt je bij het organiseren van de leukste groepsspellen.

Ranking The Colleagues uitleg

Ranking The Stars is een spelshow bekend van TV. Het wordt gepresenteerd door Paul de Leeuw en er doen altijd 10 bekende Nederlanders mee. Er worden aan hen vragen gesteld, zoals “Wie werd er vroeger het vaakst de klas uitgestuurd?” of “Wie overleeft er het langst op een onbewoond eiland?”. Iedere vraag is voorafgaand door een panel beantwoord, waaruit een gemiddelde ranking van de 10 bekende Nederlanders voort is gekomen.

Alle deelnemers beantwoorden de vragen zelf ook en presenteren deze antwoorden om beurten aan het publiek. De motivaties voor de antwoorden zorgen voor hilarische momenten en pittige discussies! Er komen de leukste verhalen en herinneringen naar boven. Doordat elke deelnemer meedoet in de ranking, komt iedereen evenveel aan bod. De deelnemer die de meeste personen op de juiste plek heeft gerankt, wint.

Maar Ranking The Stars is nog leuker om zelf met collega’s te doen: Ranking The Colleagues.

Feesy organiseerde Ranking The Colleagues voor o.a.:

Hoe kan ik Ranking The Colleagues organiseren?

Feesy neemt voor jouw team alles uit handen met de Feesy spelservice. Je hoeft alleen de deelnemers door te geven en wij doen de rest. We zorgen ervoor dat de vragenlijst wordt gecreëerd en gemakkelijk online kan worden ingevuld. Zodra iedereen de vragenlijst heeft ingevuld ontvang je van ons de gehele rangschikking, inclusief een mooie presentatie om tijdens het bedrijfsuitje te presenteren én de motivaties die zijn gegeven bij de verschillende rangschikkingen. Bekijk het product ‘Ranking The Colleagues’ in onze shop.

 Voordelen van deze Feesy-spelservice:

 • zelf 8 vragen kiezen of gebruikmaken van onze standaardvragen voor collega’s
 • een spetterende, geanimeerde Ranking The Colleagues presentatie in PowerPoint (incl. GIFjes)
 • zelf de leukste motivaties uitkiezen op basis van een overzichtelijk Excel-document
 • jij als organisator kan lekker achterover leunen! ?
 • voor €39,- voor het hele gezelschap
Ranking The Colleagues spelen

Heb jij liever alle touwtjes in handen?

Wil je liever álles zelf organiseren? Je kunt Ranking The Colleagues ook middels een Excel-bestand organiseren. Je voert hierin alle vragen in en laat ruimtes open voor de rangschikkingen van de deelnemers. Achter elke rangschikking plaatst de deelnemer de motivatie voor zijn of haar keuze. Hierna maak je de uiteindelijke rangschikking door elk nummer een bepaalde waarde te geven. Van elke naam tel je van elke inzending de waardes bij elkaar op om tot een gemiddelde ‘ranking’ te komen.

Te ingewikkeld? Feesy biedt het Ranking The Stars Excel-bestand, waarmee jij supermakkelijk je eigen spelshow in elkaar zet. Deze download je direct: inclusief een heldere speluitleg.

 Voordelen van Ranking The Stars – Excel:

 • zelf de 10 vragen kiezen
 • zelf de leukste motivaties kiezen
 • handige tool waarmee je alle motivaties makkelijk uitkiest
 • duidelijke uitleg hoe je de Excel-documenten gebruikt
 • géén rekenwerk: alleen kopiëren en plakken ?
 • nu vanaf €9,-